+386 (0)70 380 380
info@avtomobili.si Pogoji uporabe

Uvoz vozila po naročilu

Uvoz vozila uredimo čim manj stresno, po najnižji ceni,
ob enem pa jamčimo za brezhibnost vozila.

Do vašega sanjskega jeklenega konjička vas ločijo le štirje preprosti koraki.

KONTAKT JE VEDNO PRAVI ZAČETEK.

Kontaktirajte nas preko telefona, e-pošte ali nas obiščiti v naši poslovalnici. Na kratko se bomo pogovorili o vozilu, ki ga iščete ter o možnostih, ki jih ponujamo.

Priporočamo, da nas obiščete v naši poslovalnici, tako bo celoten proces najhitrejši in učinkovitejši. Če imate avto že nagledan, ga delite z nami.

Priporočilo
Kontakt

iŠČEMO DOKLER IZBOLJŠAVA NI VEČ MOGOČA.

Na osnovi vašega povpraševanja, se lotimo temeljitega iskanja, preverjanja in pogajanja za vaše vozilo. V nekaj dneh vam pošljemo ponudbo za nakup vozila.

Za vsa uvožena vozila jamčimo nekaramboliranost vozila in realno kilometrino. Tovarniška garancija proizvajalca velja v večini primerov 2 leti od prve registracije. Na ponudbi so vedno jasno navedena jamstva, dobavni rok, kilometrina, datum prve registracije ter številka šasije.
Cena na ponudbi vključuje 22% DDV, davek na motorna vozila (DMV), homologacijo, transportne stroške in stroške priprave vozila.

Jamstva
Naša vozila

Uredimo pogoje, ki so vam pisani na kožo.

Ko najdemo vozilo, ki ga želite, se dogovorimo o pogojih morebitnega financiranja, prevzema leasinga ali nakupa staro za novo. V potrditev naročila se poravna 10% predplačilo, preostanek plačila pa se izvede šele ob prevzemu vozila.

Omogočamo financiranje do 84 mesecev z 20% pologom, pri čemer se vplačano predplačilo šteje v polog. Za odobritev leasinga potrebujemo zadnje 3 plačilne liste, bančni izpis prilivov za zadnje 3 mesece, potrdilo o bivanju (za tujce).

Pogoji financiranja
Pogoji poslovanja

Želimo vam varno vožnjo.

V roku 14 dni bo vaše vozilo prispelo v Slovenijo, nakar vas pozovemo, da opravite pregled vozila in potrdite ustreznost. Za tem pridobimo potrdilo o skladnosti in počakamo na plačilo dajatev. Sledita le še prepis in registracija.

Vaše mnenje nam veliko pomeni zato nas ocenite na Googlu.

Tudi najdaljša pot se začne s prvim korakom.

Preveri ponudbo naših vozil Obiščite našo poslovalnico
Z obiskom in uporabo strani soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več