+386 (0)70 380 380
info@avtomobili.si Pogoji uporabe

Postopek nakupa

Stopite na pot z nami, naprej pa se boste odpeljali.

Do vašega sanjskega jeklenega konjička vas ločijo le štirje preprosti koraki.

KONTAKT JE VEDNO PRAVI ZAČETEK.

Kontaktirajte nas preko telefona, e-pošte ali nas obiščiti v naši poslovalnici. Na kratko se bomo pogovorili o vozilu, ki ga iščete ter o možnostih, ki jih ponujamo.

Priporočamo, da pred obiskom dobro veste kakšno vozilo iščete. Tako bo celoten proces precej hitrejši in učinkovitejši. Zelo zaželjeno je tudi, če s seboj prinesete ponudbo ali konfiguracijo, če ste jo morebiti prejeli od drugih trgovcev.

Preberi več
Kontakt

DELO KONČAMO, KO IZBOLJŠAVA NI VEČ MOGOČA.

Na osnovi vašega povpraševanja, se lotimo temeljitega iskanja, konfiguriranja, raziskovanaja in pogajanja za vaše vozilo. Običajno traja nekaj dni predno prejmemo vse potrebne podatke o vozilu, ki vam jih nato pošljemo v obliki ponudbe za nakup vozila.

Vsa nova vozila imajo tovarniško garancijo proizvajalca, ki je veljavna v Sloveniji in se razlikuje od znamke do znamke. Na ponudbi sta garancijska doba in dobavni rok vozila vedno jasno navedena, pri rabljenih vozilih pa tudi, kilometrina, datum 1. registracije, VIN številka ter garancija na prevožene kilometre. Cena na ponudbi vključuje 22% DDV, davek na motorna vozila (DMV), homologacijo, transportne stroške in stroške priprave vozila.

Preberi več
Naša vozila

Uredimo pogoje, ki so vam pisani na kožo.

Ko med poslanimi ponudbami izberete vozilo, ki ga želite, se dogovorimo o pogojih morebitnega financiranja, prevzema leasinga ali nakupa staro za novo. V potrditev naročila/pogodbe se poravna 10% predplačilo, preostanek plačila pa se izvede šele ob vaši odobritvi oz. prevzemu vozila.

V primeru financiranja je priporočljivo, da se pred naročilom izvede predodobritev leasinga. Vplačano predplačilo se šteje v kupnino. Leasingodajalec, lahko v določenih primerih zahteva predplačilo večje od 10% vrednosti vozila. Dobavni rok vozil na zalogi naših dobaviteljev je med 3 in 10 delovnih dni. Dobavni roki novo naročenih vozil so primerljivi z roki generalnih uvoznikov.

Preberi več
Pogoji poslovanja

Želimo vam varno vožnjo.

Takoj, ko vaše vozilo prispe v Slovenijo vas obvestimo, da lahko opravite končni pregled vozila in potrdite pogodbo. Za tem uredimo plačilo DMV in pridobimo homologacijo vozila (oboje naš strošek). Sledita le še prepis in registracija, nato pa srečno in varno vožnjo!

Pa le ne pozabite sosedu povedati, da ste avtomobil kupili pri avtomobili.si najcenejših avtomobilih v Sloveniji.

Preberi več

Tudi najdaljša pot se začne s prvim korakom.

Preveri ponudbo Obiščite našo poslovalnico
Z obiskom in uporabo strani soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več