+386 (0)70 380 380
info@avtomobili.si Pogoji uporabe

Postopek nakupa

Na pot stopite z nami, od nas pa se boste odpeljali.

Do vašega sanjskega jeklenega konjička vas ločijo le štirje preprosti koraki.

KONTAKT JE VEDNO PRAVI ZAČETEK.

Kontaktirajte nas preko telefona, e-pošte ali v naši poslovalnici in z veseljem vam bomo svetovali kako naprej z nakupom vozila ali odgovorili na druga vprašanja.

Priporočljivo je, da si pred obiskom avto vsaj malce zamislite, prinesete s seboj ponudbo, ki ste jo prejeli od kakšnega trgovca ali imejte konfiguracijo vašega konjička že seboj. Tako bo celoten proces nakupa precej hitrejši in enostavnejši.

Preberi več
Naše poslovalnice

Sestavimo vozilo, ki vam je pisano na kožo.

S pomočjo tako imenovanega konfiguratorja vozila sestavimo vaš model vozila tako, da ustreza vsem vašim željam. Izbiramo moč motorja, barvo zunanjosti in notranjosti, dodatno opremo, platišča in drugo. Ob tem pazimo, da ne presežemo vašega proračuna. V kolikor se za avto odločite se poravna 10% ara, morebitna leasing pogodba oz. preostanek plačila pa se izvede šele ob prevzemu vozila.

Cenik dodatne opreme je enak ceniku pooblaščenih trgovcev.

Sprejemamo gotovinsko plačilo do 5000 eur (zakonska omejitev), kartice (Aktiva, Visa, Maestro in MasterCard) ter nakazila na naš transakcijski račun SI56 0451 5000 3428 876.

V primeru leasinga se dokumentacija zanj pripravi ob prevzemu vozila. Vplačana ara se všteje v predplačilo, ki ga zahteva dajalec leasinga, lahko pa se zgodi, da bo le ta zahteval predplačilo večje od 10% vrednosti vozila oz. vaše vplačane are.

Preberi več
Naša vozila

DELO JE KONČANO, KO IZBOLJŠAVA NI VEČ MOGOČA.

Ob naročilu vozila vam posredujemo predviden rok dobave, ko ga prejmemo od našega dobavitelja. Na dobavni rok žal ne moremo vplivati, lahko pa vas sproti obveščamo kdaj je moč pričakovati vašega novega konjička.

Vsa vozila imajo evropsko garancijo proizvajalca, ki je različna od znamke do znamke in bo vedno jasno opredeljena pri nakupu. Tako lahko vozilo opravlja servis pri vseh uradnih servisih pri čemer ni nujno, da je servis pooblaščen.

Preberi več

Želimo vam srečno vožnjo.

Ko vas pokličemo, da smo vozilo prejeli se opravi končni pregled vozila z vami in v kolikor je z vozilom vse v redu se opravi preostanek plačila ali podpis leasing pogodbe. Sledi prepis vozila in registracija, nato pa le še srečno in varno vožnjo!

Pa ne pozabite sosedu povedati, da ste avto kupili pri avtomobili.si najcenejših novih avtomobilih v Sloveniji.

Preberi več

Tudi najdaljša pot se začne s prvim korakom.

Preveri ponudbo Obiščite našo poslovalnico
Z obiskom in uporabo strani soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več