+386 (0)70 380 380
info@avtomobili.si Pogoji uporabe

O nas

Stopite na pot z nami, naprej pa se boste odpeljali.
Cena
Kvaliteta
Zaupanje
VREDNOTE

Cena je od nekdaj med najpomembnejšimi faktorji, pri odločitvi kupca. Naše poslovanje se trudimo optimizirati do maksimuma, saj le z dobrim delom in nizkimi stroški lahko strankam ponudimo najnižje cene. Vsakodnevno spremljamo trge in dobavitelje, saj lahko le tako zagotovimo kvaliteto po odlični ceni. Vse z mislijo na kupca.

Kvaliteta je vedno temelj dobrih rezultatov. Vsak dan znova se strankam individualno posvetimo jim svetujemo in odgovorimo na vsa njihova vprašanja. Za vsa uvožena vozila jamčimo brezhibnost vozila z znano zgodovino in realno kilometrino.

Zaupanje je plod številnih zadovoljnih strank in je najpomembnejša vrednota, ki jo podjetje lahko ima. Zaupanja se ne da pridobiti čez noč, zato se v družbi že od samega začetka trudimo, da nobene stranke ne razočaramo. Tudi če pride do nevšečnosti jih skušamo rešiti hitro in v prid stranke.

POSLANSTVO
Naše osnovno poslanstvo je omogočiti ljudem uvoz vozila čim manj stresno, hitro, po nanižji ceni, ob enem pa zagotoviti preverjeno in brezhibno vozilo. Preko naših kanalov in mreže dobaviteljev lahko strankam ponudimo odlična vozila, ki jim sicer ne bi bila dostopna.
VIZIJA
Želimo postati vodilni trgovec vozil v Sloveniji, brez zastopstva katere izmed avtomobilskih znamk. Odpreti nameravamo poslovne enote v večjih slovenskih mestih in tako ljudem približati prednosti uvoza vozil po nižjih cenah in brez stresa.
Zavedamo se, da je temelj vsakega uspešnega poslovanja dobra cena, kvaliteta in zaupanje.
NAŠI PODATKI:

Avto d.o.o.

Železnikova 8

2000 MARIBOR

Slovenia


SI56 0451 5000 3428 876

SI24728357

SPLETNA STRAN:

Izdelava: Leon Horvat, Sara Verhnjak

Design: Rok Premuz (henryroch.com)

Stopimo v stik

+386 (0)70 380 380
+386 (0)40 245 250
Z obiskom in uporabo strani soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več