+386 (0)70 380 380
info@avtomobili.si Pogoji uporabe

Spoznajte nas

V Sloveniji so nekatera vozila med najdražjimi v Evropi.
Naše poslanstvo je temu narediti konec in kupcem ponuditi bolj poštene cene!
Ugodno
Kvalitetno
Zanesljivo
VREDNOTE

Cena – naloge, ki nam jih narekuje naše delo skušamo delati kar se da učinkovito saj s tem vplivamo na svoje stroške in posledično tudi na ponujene cene. Cena je od nekdaj med najodločilnejšimi faktorji pri končni odločitvi kupca zato jih na dnevni ravni posodabljamo in sledimo trgu z mislijo na kupca.

Kvaliteta – temelj dobrih rezultatov je vedno kvalitetno opravljeno delo in kvaliteten izdelek. Vsak dan znova se strankam individualno posvetimo jim svetujemo in odgovorimo na vsa njihova vprašanja. Vsa prodajana vozila imajo vključeno tovarniško garancijo, ki jo določi proizvajalec ter so izdelana v skladu z vsemi predpisi in standardi v matični tovarni znamke.

Zanesljivost – najvišje priznanje, ki ga podjetje lahko prejme je zadovoljna stranka zato se v družbi maksimalno trudimo, da nobene stranke ne razočaramo. Tudi če pride do nevšečnosti jih vedno skušamo rešiti hitro in v prid stranke.

POSLANSTVO
Naše osnovno poslanstvo je omogočiti ljudem nakup vozila za manjšo ceno, ob enem pa slovenskemu trgu ponuditi vozila, ki sicer pri nas niso dostopna. Želimo, da kupci prepoznajo naše prednosti in jih izkoristijo. Kdo ne bi kupil povsem enak avto za nižjo ceno?
VIZIJA
Želimo postati vodilni trgovcev z novimi poslovnim modelom prodaje vozil v Sloveniji in na tujem. Odpreti nameravamo poslovne enote v vseh večjih slovenskih mestih in tako ljudem kar se da približati nižje cene novih vozil. Zavedamo se, da je temelj vsakega uspešnega poslovanja dobra cena, kvaliteta in zadovoljstvo.
NAŠI PODATKI:

Avto d.o.o.

Ul. nade Kovačič 2a

2204 Miklavž na Dravskem polju

Slovenia


SI56 0451 5000 3428 876

SI24728357

SPLETNA STRAN:

Izdelava: Leon Horvat, Sara Verhnjak

Design: Rok Premuz (henryroch.com)

Stopimo v stik

+386 (0)70 380 380
+386 (0)40 245 250
Z obiskom in uporabo strani soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več